Cele mai bune aplicații pentru a economisi bani în fiecare zi

În ziua de azi, economisirea banilor este o preocupare importantă pentru mulți oameni. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să găsești modalități de a economisi bani în fiecare zi. Din fericire, există o serie de aplicații disponibile care pot ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv. În acest articol, vom explora cele mai bune aplicații pentru a economisi bani în fiecare zi.

Mint

 • Mint este o aplicație populară de gestionare a bugetului care te poate ajuta să economisești bani în fiecare zi. Cu Mint, poți să monitorizezi toate conturile tale bancare, investițiile și facturile într-un singur loc. Aplicația îți trimite alerte în timp real când depășești bugetul și îți oferă sfaturi personalizate pentru a-ți îmbunătăți cheltuielile. Mint este disponibil gratuit pentru iOS și Android.

YNAB (You Need A Budget)

 • YNAB este o altă aplicație populară de gestionare a bugetului, care te poate ajuta să economisești bani în fiecare zi. Cu YNAB, poți să urmărești cheltuielile și să-ți setezi obiective clare pentru economisirea banilor. Aplicația îți oferă, de asemenea, sfaturi personalizate pentru a-ți ajuta să îndeplinești obiectivele tale financiare. YNAB este disponibil pentru iOS și Android și costă 11,99 dolari pe lună sau 84 dolari pe an.

Rakuten

 • Rakuten este o aplicație populară de cashback care îți oferă bani înapoi pentru cumpărăturile tale online. Cu Rakuten, poți câștiga până la 40% cashback la peste 2.500 de magazine online, inclusiv Amazon, Walmart și eBay. Este simplu de utilizat: pur și simplu descarcă aplicația, creează-ți un cont și începe să câștigi bani înapoi la fiecare achiziție. Rakuten este disponibil gratuit pentru iOS și Android.

Honey

 • Honey este o altă aplicație populară de cashback care poate ajuta la economisirea banilor în fiecare zi. Cu Honey, poți economisi bani la cumpărăturile tale online prin aplicarea automată a cupoanelor de reducere înainte de finalizarea cumpărăturilor. Honey este disponibil gratuit pentru Chrome, Firefox, Safari și Edge.

Mint

 • Mint este o aplicație gratuită de gestionare a finanțelor personale care ajută utilizatorii să-și urmărească cheltuielile și să își planifice bugetul. Cu Mint, utilizatorii își pot sincroniza conturile bancare, cardurile de credit și alte conturi financiare pentru a vedea într-un singur loc toate tranzacțiile și soldurile lor.
  Aplicația oferă și opțiunea de a seta alerte și notificări pentru a fi avertizați când se apropie de limita bugetului sau când se întâmplă o tranzacție neașteptată. De asemenea, Mint oferă sfaturi și sugestii personalizate de economisire a banilor în funcție de cheltuielile utilizatorilor.

Acorns

 • Acorns este o aplicație care își propune să ajute utilizatorii să economisească bani prin rotunjirea tranzacțiilor la următorul dolar și investirea acestora într-un portofoliu diversificat de acțiuni și obligațiuni. De exemplu, dacă utilizatorul cumpără o cafea la 4,50 dolari, Acorns va rotunji suma la 5 dolari și va investi diferența într-un portofoliu personalizat.
  De asemenea, Acorns oferă și alte opțiuni de economisire a banilor, precum investiții regulate sau investiții bazate pe achizițiile efectuate cu un card de credit legat de contul Acorns.

Rakuten

 • Rakuten este o aplicație de cashback care oferă utilizatorilor bani înapoi pentru achizițiile online efectuate prin intermediul aplicației. Utilizatorii pot câștiga cashback la peste 2.500 de magazine online, inclusiv Amazon, Walmart, Target și multe altele.
  De asemenea, Rakuten oferă și alte opțiuni de economisire a banilor, precum cupoane de reduceri și oferte speciale la anumite magazine online.

Concluzie

Există multe aplicații disponibile care pot ajuta utilizatorii să economisească bani în fiecare zi. Fie că este vorba despre urmărirea cheltuielilor, economisirea la cumpărături sau investirea banilor, aceste aplicații pot fi o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți finanțele personale și de a economisi bani.

Este important să îți găsești aplicațiile care funcționează cel mai bine pentru nevoile tale și să îți creezi un plan de economisire a banilor care să fie sustenabil și ușor de urmat. Cu puțin efort și ajutorul acestor aplicații, economisirea banilor poate fi o sarcină mai ușoară și mai accesibilă decât ai crede.

Comments (No)

Leave a Reply