Cea mai simplă rețetă de prăjituri fără coacere

Dacă îți place să gătești și să te răsfeți cu deserturi delicioase, dar nu ai timp sau nu dorești să folosești cuptorul, avem soluția perfectă pentru tine. Rețetele de prăjituri fără coacere sunt rapide, ușor de preparat și nu necesită utilizarea cuptorului. În acest articol, îți vom prezenta cea mai simplă rețetă de prăjituri fără coacere, astfel încât să te poți bucura de deserturi dulci și savuroase în cel mai rapid mod posibil.

Ingrediente:

250g biscuiți digestivi sau biscuiți simpli
100g unt nesărat, topit
400g brânză de vaci
200g zahăr pudră
200ml frișcă lichidă
Arome și ingrediente opționale pentru umplutură: ciocolată topită, fructe proaspete, nuci, stafide etc.

Instrucțiuni:

Zdrobește biscuiții într-un recipient cu ajutorul unui tocător sau al unui robot de bucătărie până obții o consistență măruntă.

Adaugă untul topit peste biscuiți și amestecă bine până se încorporează uniform.

Pune amestecul de biscuiți și unt într-o tavă sau formă de prăjitură și presează-l ușor pentru a forma o bază solidă. Lasă-l la frigider timp de aproximativ 15-20 de minute pentru a se întări.

Într-un bol separat, amestecă brânza de vaci și zahărul pudră până obții o compoziție omogenă.

Separat, bate frișca lichidă într-un alt bol până se formează vârfuri moi. Adaugă frișca bătută în compoziția de brânză de vaci și amestecă ușor până se încorporează complet.

Poți adăuga arome opționale, cum ar fi vanilie sau coajă de lămâie, și poți încorpora ingrediente suplimentare, precum ciocolată topită, fructe proaspete tăiate cubulețe, nuci sau stafide în compoziția de brânză și frișcă.

Toarnă amestecul de brânză și frișcă peste baza de biscuiți răcită și nivelează-l cu ajutorul unei spatule.

Acoperă prăjitura cu folie de plastic și las-o la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte, astfel încât să se întărească și să se contopească aromele.

Înainte de servire, decorează prăjitura cu ingrediente opționale, cum ar fi ciocolată răzuită, fructe proaspete sau frunze de mentă.

Taie prăjitura în bucăți și savurează-o!

Rețeta simplă de prăjituri fără coacere este soluția ideală pentru a te răsfăța cu un desert delicios și aromat, fără a fi nevoie să folosești cuptorul. Cu ingrediente puține și simplu de preparat, această rețetă îți oferă o prăjitură răcoritoare și gustoasă în cel mai rapid mod posibil.

Comments (No)

Leave a Reply